Банер дизайн

  • Home
  • Банер дизайн

Качествени рекламни банери

В тази категория услуги ще се постарая да бъда максимално полезна за Вас като ви предложа имиджова концепция, според вашите предпочитания, вкус и рекламни изисквания, в следните направления:

1. Хедъри за сайт (Web headers) - разположено изображение най-често в горната част на сайта, което би могло да бъде еднакво за всички страници или да се сменя цвета/картинката, според съдържанието/категорията на страницата;

2. Слайдери (Sliders) - Едно безспорно предимство при използването на слайдера е, че собствениците на уебсайта, могат да поставят важна част от съдържанието му под формата на изображение, снимка, текст във визуално - привлекателно и интерактивно слайдшоу в горната част на страницата, преди основното и съдържание. Това позволява на потребителите бързо да видят акцентите и да предприемат конкретни действия. Те могат да бъдат автоматични (с предварително зададена скорост за смяна на картината) или да реагират при взаимодействието с потребителя чрез кликване върху тях.

3. Рекламни банери (Web banners ads) - онлайн форма за реклама чрез банери. Банер рекламата се нарича също дисплей реклама (за разлика от текстова), заради визуалният си характер.

image
image

Уеб банер реклама

4. Рекламният банер или уеб банерът е реклама, показвана на уеб страницата. Състои се от изображение (.jpg, .png, .gif) или е мултимедиен обект (обикновено създаден с помощта на Flash).

6. Банер рекламите са предназначени за генериране на трафик към уебсайт с връзка към него. Основното им предназначение е да предизвикат потребителя да кликне върху тях.

Като цяло, банер рекламите са поставени в уеб сайтове с голям трафик, които предлагат интересно и полезно съдържание.Едно от предимствата на онлайн рекламата над традиционната е, че нейната ефективност може лесно да бъде измерена.

След като се създаде банера, имаме необходимост от уеб пространството, където да бъде разпространено. Една от рекламните мрежи е Google Аdwords със свои собствени технически изисквания и стандарти.

4. Банери за социалните мрежи - Според характера на информацията в тях, те се делят на няколко типа: - За споделяне на контакти, на предпочитания (новини, музика, видео, снимки, хипервръзки към интересни статии и др.), - споделяне на авторско съдържание (картинки, музика, видео, статии и др.) и лична информация. - Facebook, LinkedIn, Google+, Twitter, You Tube, My space, Flickr, Pinterest, Foursquare, Instagram и др.