Поддръжка на уебсайт

 • Home
 • Поддръжка на уебсайт

За какво ми е необходимо това?

Изключително е важно след като един уебсайт бъде изграден той да бъде обслужван, така както ако си купим кола ние се грижим да и сменим маслото, гумите, ремъка, да проверяваме спирачната течност, спирачките, техническото и състояние, за да ни служи дълго време.

Поддръжката на уебсайт се изразява в промяна, актуализация, допълване, обновяване на текущото съдържание, създаване на нови страници и менюта, изтриване на стари текстове, добавяне на информация за продукт, услуга, промоция, което от една страна "сигнализира" на търсещите машини, че този уебсайт е интересен и полезен за потребителите, и от друга го извежда да излиза в по-предни позиции при търсене в Интернет.

От техническа гледна точка за уебсайтове, създадени с платформата WordPress, регулярна актуализация на инсталирани разширения (plug-in), добавяне на нови - при необходимост, и тяхната настройка.

image
image

С какво бих могла да ви бъда полезна?

 1. Със смяна и преоразмеряване на снимки за галерия, продуктови снимки, снимки за слайдъри;
 2. Брандиране на снимки - добавяне на лого;
 3. Изработка на банери;
 4. Обновяване на информацията в уебсайта - нови текстове, адреси, снимки, описания;
 5. Добавяне на нови статии (с текст, предоставен от клиента), клипчета - видеа, галерии и др.;
 6. Изрязване на снимки (тифецване) - смяна на фон, изчистване от ненужни елементи, цветови корекции и др.;
 7. Добавяне на продукти и описание за онлайн магазин;
 • Каква е цената за този тип услуга?

  Бих могла да ви предложа както месечен абонамент - цената, според която ще се формира от обема работа, необходим за конкретните Ви нужди или почасова работа - цена за 1 час, 2-4-6 часа, дневна работа - за един, два или три дни.